La Romana hotel

A La romana hotelben 12 kényelmes lakosztály várja Önöket - két-, három- illetve négyszemélyesek. A teljes befogadható létszám 33 fő. Minden lakosztályhoz tartozik egy WC és egy zuhanyzó, valamint műholdas tévét is használhatnak a vendégek. 24 órán át biztosítva van a hideg- és melegvízellátás is. A sí- és snowboardfelszerelések tárolására és szárítására szintén van lehetőség.

Távolság a felvonóktól:

  • A Kárpáti Sirály pályáitól 25 méterre van a hotel. Itt ülőszékes és tanuló liftek viszik a lecsúszni vágyókat a pályára.
  • A Kárpátok csúcsai pályához 250 métert kell innen megtenni. Ezen a pályán ülőszékes-, tanuló- és kötélfevonók várják a síelőket a pályára.
  • A Drahobrat síközpont 200 méternyire van innen.

A Drahobrat síközponttól 200 méternyire, 1400 méteres tengerszint feletti magasságban, tűlevelű erdők és az alpesi zóna találkozásánál található a La Romana hotel az Asztag (Sztig, 1707 m) és az Ikrehavas (Bliznica, 1883 m) lábánál található.

A Fagyalos-gerinc elhelyezkedése egyedülálló természeti jelenséget kölcsönöz Drahobrat pályáinak: stabil hóréteg van itt novembertől egészen májusig.

A hotel első emeletén kávézó-étterem szolgálja a vendégeket.

Infrasuktúra:

  • Kávézó, bár, étterem
  • Biliárdterem

Étkeztetés:

  • Étterem

Lefedettség:
MTS, Kyivstar

A foglalás feltételei:

Amennyiben az Ön által kiválasztott lakosztály nem foglalt, a teljes rendelési összeg 30%-át kell előlegként kifizetni.

Kijelentkezési idő - 12:00

A foglalást változtatni, vagy visszamondani legkésőbb 10 nappal a beköltözés előtt lehetséges (Amennyiben ezen határidőn túl történik a változtatás, vagy a foglalás törlése, az előleg összegét nem fizetik vissza). Ha a vendég nem költözik be a megadott időben, az előleget nem térítik meg.

Elérhetőségeink:

Bíró András:
Email:
 karpatutazo@gmail.com
Telefon: +380 66 55 30 445, +380 97 040 28 48