Sipot-Kárpát hotel

A modern és kényelmes Sipot-Kárpát hotel 2005-ben épült, 70 fő fogadására tervezték. A szálloda bárjában és éttermében hagyományos ukrán és kárpátaljai konyhai remekeket kóstolhatunk meg. Szaunát, síkölcsönzőt és őrzött parkolót is talál itt a kedves vendég.

Kétszáz méterre a hoteltől egy 1500 méter magasra húzó síliftet találunk, ami egy 4 km-eres pályához tartozik. A szálloda saját - gyerekek és kezdők számára készült - felvonóval rendelkezik.

Két-, három-, és négyszemélyes szobákban fogadják a vendégeket a főépületben, vagy a fából készült házikókban. A szobák meleg víz, műholdas tévé, hűtőszekrény fogadja a vendégeket.

A hotel éttermében ukrán és hucul ételeket kóstolhat meg a kedves vendég a különböző alkoholtartalmú italok mellett. Mindig jóllakhatnak és pihenhetnek nálunk. Mindegy, hogy egy magas kalóriatartalmú reggelire, vagy épp egy romantikus estére vágynak.

A Sipot-Kárpátnak saját szaunája van. Ez egy különálló fa építmény a szálloda udvarán. Gőzfürdő, medvebőrrel díszített nappali székekkel. Találunk itt hajszárítót, tükröket, padokat, asztalt. Zuhanyzó, mosdó és a szauna előtt pedig egy nagy medence található.

Kétszemélyes szobák:
Modern, kényelmes frissen felújított szoba. Kellemes hangulatú, barátságos lakosztály, testben és lélekben is kipihenheti itt magát a kedves vendég. Az ilyen lakrészek lehetnek egy-, vagy kétszobásak, vagy egy kétszemélyes, vagy pedig két egyszemélyes ággyal, erkéllyel. A szobákhoz saját fürdőszoba tartozik, folyamatos melegvízellátással. Tévé, hajszárító, hűtőszekrény és edények használhatók. Minden nap takarítanak.

Háromszemélyes szobák:
A háromágyas lakosztály tágas, pasztellszínű falai, nagy új ablakai teszik kellemesebbé az itt tartózkodást. A szobák vagy három ággyal, vagy pedig franciaággyal és kanapéval vannak felszerelve. Egy asztal, hozzá székek, éjjeliszekrények, tévé, tükör, szekrény szintén a felszerelés részét képezik. Ehhez a szobához is saját fürdőszoba tartozik, zuhanyzóval, folyamatos melegvízellátással. Hajszárító, tévé, hűtőszekrény és edények is a vendégek kényelmét biztosítják. Minden nap takarítanak.

Fa házikók:
A különálló fa házikók szintén első osztályú kényelmet biztosítanak. Ezeket két fő elszállásolására tervezték. A szálloda többi lakójától teljesen függetlenül töltheti el szabadidejét a látogató. Teljes béke és kényelem jellemzi ezeket. A fa szerkezet a háznak meleg, kellemes színt biztosít. Egy előszobából és hálószobából áll dupla ággyal, szekrénnyel, asztallal, székekkel, tálalóval, éjjeliszekrénnyel. Televízió, hűtőszekrény, hajszárító és edénykészlet jár még a szobához. Fürdőszoba zuhanyzóval, tükörrel, állandó melegvízzel természetesen itt is van, ahogy a minden napi takarítás is a szolgáltatás része.

Egyszobás lakrészek:
Egy szoba, két vagy három egyszemélyes ággyal. A szobában TV és fürdőszoba biztosítja a kényelmet. Az épületszárny teljes egészében fából épült.

Elérhetőségeink:

Bíró András:
Email:
 karpatutazo@gmail.com
Telefon: +380 66 55 30 445, +380 97 040 28 48